20 Aralık 2012 Perşembe

cezayit öğrenci vizesi



Her yıl yapılan bütün öğrencilerin geleceklerinin bağlı olduğu öss sınavı. Kazanılmadığı takdirde bütün hayatınızı noktalayan gelecek planlarınızı sıfırlayan bir sınav sistemi. Ancak birçok ülkenin üniversiteleri sınavsız okullarına kabul etmekteler.
Ülkemizde sınavı kazanamayan istediği bölüme puanı yetmeyen gençler artık yurt dışındaki üniversiteleri tercih etmekte. Bu konuda birçok ülkede vize ve konaklama yaşam alanında öğrenci çekmek için birçok cazip olanaklar sunmakta. Cezayir öğrenci vizesi almak artık ülkemizde sanılan kadar zor değil. Yapılan fuarlarda öğrenci çekmek için vize işlemlerinde ayrıcalıklar tanınmakta.
Cezayir öğrenci vizesi almak için 2 adet arkası beyaz fon olan yeni çekilmiş fotoğraf anne ve babanız tarafından Cezayir büyükelçiliğine yazılmış dilekçe ıslak imza olması şartı ile öğrenim göreceğiniz okula yapılmış okul kayıt belgeniz, öğrenci olduğunuza dair öğrenci belgeniz anne yada babanız sizi finans eden kişinin banka bilgileri varsa tapu kayıtları çalıştığı yerde aylık gelirini belgelendiren maaş dökümü.
Vize için başvurular pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri saat 9.30 ile 12.30 arasında Cezayir öğrenci vizeleri teslim günü ise pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 15.30 ile 17.30 saatleri arasında teslim edilmektedir.
Cezayir öğrenci vizeleri başvuruları için Ankara büyükelçiliğine veya başka illerdeki Cezayir büyük elçiliklere ,gerekli başvuru belgelerini yanınızda eksiksiz götürerek vize işlemlerinizi başarıyla tamamlarsınız. Geleceğinizi yönlendirmek için bir şans olduğu kesin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder