27 Kasım 2012 Salı

genova uçak bileti



İtalya denince akla ilk gelen şehirlerden biri Genova ‘dır. Bu liman şehri gezdiğiniz zaman İzmir sokaklarında ya da İstiklal Caddesi gibi olan bazı caddelerinde geziyormuş hissine kapılabilirsiniz . Ucuz Uçak Biletinizi biletistanbul.com dan rahatlıkla bu şehre uçmak için temin edebelirsiniz .
İç kısımlarında o kadar çok düzenli ancak bir o kadar dar sokakları var ki , elinize bir harita dahi alsanızda herşey şansa kalabiliyor. Kaldı ki yardımsever İtalya halkında nereye gitmek isterseniz size yol göstereceklerdir. Porto Antico denilen eski limanda restoranlar, cafeler, barlar, büyük bir de kütüphaneleri var. İlginç olan bir zamanlar kuşların ve kelebeklerin yaşaması için yuvarlak ve camdan bir şahseser yaratmışlar. Zamanla hayvanlar öldüğünden dolayı bahçeye çevirmeye karar vermişler. özellikle görebilirsiniz . Cristof Columbus'un yıllar yıllar önce kullanmış olduğu gemiyi görmeden de olmaz Fotoğraf Makinesini hazırlayabilirsiniz . Ucuz biletinizle almış olduğunuz Genova Tatilinizde korsanların dünyasına adım atmış olacaksınız .
Via San Lorenzo Caddesinde dilediğiniz kadar alışveriş yapıp lezzetli yemeklerinden tadabilirsiniz. Catedrale di San Lorenzo' Kilisesi gezip , Piazza de Ferrari'de günün yorgunluğunu çimlerde uzanıp dinlenerek , soluklanabilirsiniz. Via Garibaldi caddesine geçtiğinizde tüm binalar o0ldukça eski olduğundan , çok güzel bir mimarilerinin olduğunu görebilirsiniz. Via Garibaldi'de Palazzo Bianco ve Rosso'yu unutmamak lazım .Biletistanbul.com dan alacağınız ucuz biletlerinizle harika bir seyahate hazır olun . burası sizi dinlendirip , muhteşem manzaralarla karşılaşmanız için ideal bir yerdir.
En çok size teknelerle Portofino , Cinque terre, Sestri Levante gibi sahil kasabalarını görmenizi önerebiliriz . Henüz tatile çıkmadıysanız , aileniz içinde ucuz biletlerinizi şimdiden biletistanbul.com dan temin ederek , hayalleriniz şehrine ulaşabilirsiniz.
Şimdi tam zamanı…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder